Se hela vårt seglingsprogram

Vi har allt ifrån skidor till Palmer, slösegling till kappsegling för sjöbjörnar och landkrabbor. Läs och boka din dröm

Lissabon- Madeira 2017

Vad skall du göra i sommar? Upplev tidvatten, valar, porto santo, nattnavigering, stjärnhimmel m.m. En oförglömlig seglats.

Canary Island Adventure 2017

Segla bland Kanarieöarna på Celeste 2017. Besök någon av de bortglömda pärlorna Hierro, La Palma och Gomera. En segling med valar och milda vindar.

Preventergaj och kölsvin

Är inte bara ord. Upplev betydelsen på en av våra äventyrsseglingar.

En våtdröm för många

Sail and ski. Gillar du segling och skidor, varför välja när du kan göra båda?

Segla på Madeira

klart havsvatten, Milt klimat, regnskog, Levada vandringar & mycket mer får du på Madeira expedition 2017


Mönstra på en dröm. Segla i Karibien

newsphoto

Mönstra på en dröm! Segla i Karibien.

Segla med oss i underbara i Västindien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner och reggaebarer och enorma stjärnhimlar till ankars.

Boka ett oförglömligt äventyr i en magisk övärld. Ombord på en stor fin segelbåt med svensk skeppare blir du både besättning och gäst, rutten innehåller både överhavssegling och skärgårdssegling. Åtta turer perioden december 2017 - april 2018. (vi har även en kappsegling Heinekken Regatta )

                                         Läs mer och boka segling i Västindien 2017-18

 


Segla Katamaran på höstlovet på Madeira

newsphoto

Segla med oss med den stora katamaranen Dragoon och upplev vackra Madeira. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara vikar och storslagen natur och enorma stjärnhimlar.

Ombord vår bekväma fina 57 fots Katamaran (Lagoon 570) har du det bra (hon lutar inte och ligger still på ankringarna) . Detta är en livsnjutarmaskin... Tänk segling men utan det jobbiga. Det kommer bli tid till grillkvällar ombord under stjärnorna. Djuphavsfiske, snorkling och mycket mer. Datum 28/10 — 4/11

Läs mer och boka