Besättning sökes

VI SÖKER SKEPPARE

 

Sjösportskolan i Långedrag startade 1967 med navigationsutbildningar för både fritid och yrke. Sedan 1991 har vi också arrangerat äventyrsseglingar främst i och kring Nordsjön men även i Karibien och Medelhavet. Från vår bas i Långedrag har vi också arrangerat charterseglingar med skeppare för företag, organisationer och grupper. Vår flotta består av större segelbåtar från 45 till 65 fot samt motoryachter från 30 till 80 fot.

 

Vi befinner oss i ett expansivt skede och avser utveckla nya produkter och behöver förstärka vår pool av skeppare. Vår ambition är att erbjuda andra charterbolag och båtägare kunniga skeppare och deckhands med rätt nautisk kompetens till skepparuppdrag i såväl i de nordiska farvattnen som i Medelhavet och Västindien. Uppdragen kan variera från chartersegling med familjer, grupper och företag till rena transportseglingar.

 

ÄR DU INTRESSERAD ATT INGÅ I VÅR SKEPPARPOOL?

 

Vi söker alltså dig som är intresserad av att ta skepparuppdrag. Vi vill gärna ha dig som både kan ta korta och längre uppdrag. Vårt behov kommer att ligga runt 30 – 40 skeppare varav en del kommer få mer långvariga uppdrag som dessutom kan ske utomlands.

 

Vi följer nationella och internationella krav på behörigheter avseende kommersiell båttrafik vilket innebär att du bör minst ha Fartygsbefäl klass VIII och SRC

(VHF intyg). För uppdrag utomlands behövs ibland internationella certifikat som t.ex. Master of Yachts. Vi tror också att du är van att segla och hanterat stor båt samt är utåtriktad och gillar att ha hand om gäster. ”Båtmekarvana” är en merit!

 

Maila din intresseanmälan till info@sjosportskolan.se  som ska innehålla information om:

  • Kontaktuppgifter (namn, adress, telefon och mailadress)
  • Behörighet
  • Erfarenhet
  • Tillgänglighet (när och i vilken omfattning du kan ta skepparuppdrag)
  • Ersättningsanspråk (ange ersättningsnivå per dag, vecka eller månad om du har sådana önskemål)

 

Du kan också använda vårt färdiga formulär på hemsidan http://www.sjosportskolan.se/besattning/crew-application/

OBS! Ange i så fall din Tillgänglighet och dina Ersättningsanspråk i fältet ”Andra kvalifikationer”.

 

Eventuella frågor besvaras endast via mail till info@sjosportskolan.se