Våra kursbåtar


Seafinn 411 "Nawica"

Nawica är vårt välkända skolfartyg. Hon är en stabil motorseglare och med sin rejäla hytt, rymliga yttre styrplats och stora inre salong idealisk för kursverksamhet och praktiska båtturer. Med invändig och utvändig styrplats, fast mantåg och det stora "doghouset" är hon även idealisk för barnfamiljer och för dig som sätter bekvämlighet och säkerhet framför fart. Hon har dubbla plottrar och all tänkbar elektronik, och vid behov kan hon utrustas med extra sjökortplotter/radar-anläggning. Detta är en mycket rymlig 41-fotare. Välkommen ombord på vårt stolta skepp!

Alukin C 750 "Praktica"

Alukin C 750 är en praktisk och rejäl aluminiumbåt. Skrovet är byggt för att gå bra i sjön under tuffa väderförhållanden, året om. Klassad för 8 personer. Den rymliga hytten är konstruerad för bästa möjliga sikt och har rejäl ståhöjd, 185 cm. Heldörrar i för och akter gör det enkelt att röra sig i och runt båten. Tillgänglig i Stockholm.

Delta 29 "Speedica"

Den fjärde modellen av Delta Powerboats har kommit till som ett resultat av tidigare kunders önskemål. Det är en allvädersbåt med det bästa från de andra Delta-båtarna i en unik kombination. Skrovformen är i stort sett lika som hos Delta 40 Walkaround, med ett tvärsteg som ger högre fart, lägre bränsleförbrukning och samtidigt ett stabilt gångläge.

Farr 65 "Celeste"

Farr 65 r Celeste är en racer/cruiser som lämnar övriga segelbåtar i sitt kölvatten. Ritad av Bruce Farr (som ritat de flesta vinnande VO-båtarna) och med sin 30 m höga svarta kolfibermast, dubbla kolfibergrinders och enorma svarta skotvinschar, märks det verkligen att hon är designad för kappsegling.

Osprey Viper 625

Rib båt 6,25 meter. 140 hk 45 knop 10 personer

C-RIB Black Pearl

Rib båt 9,5 meter. Motorer: 2 * 300 Hk, Suzuki 55 knop 12 gäster

Pantera

TYP Princess 58 - 1994 Längd: 58 ft / 17,28 m Bredd: 4,80 m Engine: 2 x Scania DSI 14, V8 Max speed: 28 knots

Black Diamond