Alizetta

Alizetta

Modellen heter Lavezzi 40 och är signerad Fountaine Pajot. Det är en väl genomtänkt katamaran med snygga linjer och stora ytor för bästa tänkbara trivsel och komfort ombord. Hon är lätt att hantera för sin storlek, har fina seglingsegenskaper och kan utan problem ta sig in i mindre hamnar och enskilda vikar nära land. Skälen är många till att båten har blivit så populär bland både charterbolag och privata ägare.

 

När du går ombord på Alizetta möts du av en stor och rymlig sittbrunn med biminitopp, u-soffa för åtta personer och ratt samt stol. Dörr och fönster mellan sittbrunnen och salongen är skjutbar vilket ger möjligheten att öppna upp mellan ”ute” och ”inne”. Salongen har 360 graders utsikt vilket gör den ljus och luftig. Den är möblerad med soffa och bord, även här med plats för åtta personer. Navigeringsstationen är placerad på styrbord sida och det fullt utrustade köket med spis och ugn (gas), kylskåp, frys och köksskåp direkt till babord.

 

Tre par bor bekvämt ombord på Alizetta. I babord skrov ligger två rymliga dubbelhytter samt en gemensam toalett med dusch. I styrbord skrov ligger den större skepparhytten med tillhörande toalett och dusch. Det finns även möjlighet att bädda i salongen om så önskas.

 

-------

 

Utrymmen:

1 Owners cabin = 2 platser

2 hytter med dubbelkojer = 4 platser

2 toaletter med dusch

Bäddbar salong

Max antal boende 8 gäster

Hyrs endast ut med skeppare

 

Båtfakta:

Kategori Cat A för 8 personer

Längd i meter: 11,9 m

Längd i fot: 40 fot

Maxbredd: 6,50 m

Djupgående: 1,15 m

Masthöjd: 17.56 m

Byggnadsår: 2005

Segelarea: Genoa 35 m2 / Storsegel 60 m2

Deplacement: 8 500 kg

Motor: 2 x 20 hp

 

Ladda ner fakta om Alizetta här

Bokningsförfrågan