Våra båtar


Seafinn 411 "Nawica"

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Nawica är vårt välkända skolfartyg. Hon är en stabil motorseglare och med sin rejäla hytt, rymliga yttre styrplats och stora inre salong idealisk för kursverksamhet och praktiska båtturer.

Alukin C 750 "Praktica"

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Alukin C 750 är en praktisk och rejäl aluminiumbåt. Skrovet är byggt för att gå bra i sjön under tuffa väderförhållanden, året om. Klassad för 8 personer. Den rymliga hytten är konstruerad för bästa möjliga sikt och har rejäl ståhöjd, 185 cm. Heldörrar i för och akter gör det enkelt att röra sig i och runt båten. Tillgänglig i Stockholm.

Celeste - Vår Äventyrsracer

Celeste of Solent är en Farr 65r, som är certifierad av brittiska MCA enligt kraven för Small Commercial Vessels gällande utrustning och bemanning. Hon är en härlig havs-/kappseglare med all tänkbar säkerhets-, trivsel-, och navigationsutrustning ombord. Hon är registrerad i brittiska skeppsregistret med högsta säkerhetsklassning och godkänd för 16 personer vid oceansegling. Hon bemannas alltid med en internationellt certifierad skeppare som har kaptensutbildning för mindre kommersiella fartyg (Master of Yacht).

Pitanga - Vår Lyxracer

Pitanga är en förlängd Oyster 745 - en av världens finaste Luxury Cruisers, och samtidigt utrustad för kappsegling. Det har gett henne många första platser i världens finaste regattor. Och hon är certifierad av brittiska MCA enligt kraven för Small Commercial Vessels gällande utrustning och bemanning. Oyster-varvet betraktas allmänt som en av världens ledande leverantörer av performance blue water cruisers. Pitanga är en av de senaste tillskotten i flottan, hon är levererad 2018 och modellen blev utsedd till ‘‘Best Luxury Cruiser of the world’’ 2017. Hon erbjuder all tänkbar komfort och är byggd med spets på performance med bla kolfiberrigg och 3Di segel samt ett urval av undanvindssegel.

Isabelle - Vår Moderna Cruiser i Kroatien

Bada i laguner och segla med delfiner på vår moderna 17 meter långa Hanse 575.

Lagoon 380 - Vår Sociala Glidare i Västindien

Härliga sociala ytor och väl tilltagna dubbelhytter.

Osprey Viper 625

Rib båt 6,25 meter. 140 hk 45 knop 10 personer

C-RIB "Black Pearl"

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Rib båt 9,5 meter. Motorer: 2 * 300 Hk, Suzuki. 55 knop. 12 gäster.

Dahl 25 "Black Diamond"

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Rib-båt med 300 HK.