Våra båtar

Blue Magic

Blue Magic är en Swan 65 ketch från 1989. Denna skönhet designades av Sparkman and Stephens redan år 1973 och Blue Magic blev den sista av 41 båtar i serien som byggdes. Blue Magic är känd som en av de mest eleganta klassiska Swan båtarna genom tiderna. Hon har fantastiska seglingsegenskaper och är byggd med en kvalitet i varje detalj som inte står att finna idag. Att äventyrssegla med Blue Magic är en upplevelse.

Eskil - Arronet 30

Vår skolbåt Eskil används på de flesta kurserna vi kör i Stockholm. Arronet 30 Surprise Work är en rejäl båt, med komfort i högsta klass och en ljudnivå så låg att man blir överraskad! Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. 

Celeste - Vår Äventyrsracer

Celeste of Solent är en Farr 65r, som är certifierad av brittiska MCA enligt kraven för Small Commercial Vessels gällande utrustning och bemanning. Hon är en härlig havs-/kappseglare med all tänkbar säkerhets-, trivsel-, och navigationsutrustning ombord. Hon är registrerad i brittiska skeppsregistret med högsta säkerhetsklassning och godkänd för 16 personer vid oceansegling. Hon bemannas alltid med en internationellt certifierad skeppare som har kaptensutbildning för mindre kommersiella fartyg (Master of​ Yachts)

Nawica - Seafinn 411

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Nawica är vårt välkända skolfartyg i Göteborg. Hon är en stabil motorseglare och med sin rejäla hytt, rymliga yttre styrplats och stora inre salong idealisk för kursverksamhet och praktiska båtturer.

Isabelle - Vår Moderna Cruiser i Kroatien

Bada i laguner och segla med delfiner på vår moderna 17 meter långa Hanse 575.