Träning och wellness

Följ med på endorfinfylld träning och segling i Kroatiens finaste övärld. En njutning för kropp & själ bland turkosa hav, vita segel. inkl.Skeppare, värdinna & PT

ARC Transatlantic Race 2018

Vill du segla över Atlanten? Vill du göra det i stil? Segla ARC på en splitterny Oyster 745, en av världens finaste Luxury Cruiser

Spanien till Kanarieöarna

Segla en splitterny lyxbåt på Atlantens blåa hav. Boka plats på vår finaste seglats hittills. Passar både livsnjutare och sjöbjörnar.

Preventergaj och kölsvin

Är inte bara ord. Upplev betydelsen på en av våra äventyrsseglingar.

Caribbean Adventure 2018-19

passadvindar, Klart havsvatten, koraller tropiskt klimat, bad, snorkling, regnskog, vattenfall, Vad mer önskar du av livet?

Segla i Kroatien

Mysiga tavernor, klara havsvikar, stora stjärnhimlar & mycket mer får du på våra Kroatien turer.


Drömsegling i kroatien

newsphoto

Segla med en 57 fotare i Kroatien, platser kvar på v.43 eller v.44 

Segla med oss i underbara i Kroatien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner och mysiga familjetavernor och enorma stjärnhimlar till ankars. Vi seglar med en härlig Hanse 575, dvs en cirka 17 meter stor segelbåt. Vår erfarne svenske skeppare guidar dig till de bästa platserna men det är ni ombord som sköter seglingen.  Alla ombord hjälper till och bidrar med allt från att segla och navigera till matlagning och inköp.  Ni får gott om tid att njuta av det som UNESCO utnämnt till världens vackraste land. För de som vill så coachar skepparen gärna er med navigering, styra båt och trimma segel.
läs mer och boka