Träning och wellness

Följ med på endorfinfylld träning och segling i Kroatiens finaste övärld. En njutning för kropp & själ bland turkosa hav, vita segel. inkl.Skeppare, värdinna & PT

ARC Transatlantic Race 2018

Vill du segla över Atlanten? Vill du göra det i stil? Segla ARC på en splitterny Oyster 745, en av världens finaste Luxury Cruiser

Spanien till Kanarieöarna

Segla en splitterny lyxbåt på Atlantens blåa hav. Boka plats på vår finaste seglats hittills. Passar både livsnjutare och sjöbjörnar.

Preventergaj och kölsvin

Är inte bara ord. Upplev betydelsen på en av våra äventyrsseglingar.

Caribbean Adventure 2018-19

passadvindar, Klart havsvatten, koraller tropiskt klimat, bad, snorkling, regnskog, vattenfall, Vad mer önskar du av livet?

Segla i Kroatien

Mysiga tavernor, klara havsvikar, stora stjärnhimlar & mycket mer får du på våra Kroatien turer.


Sommarstängt på kontoret

Sjösportskolans kansli har stängt v28 -v31. Men våra planerade kurser kommer att utföras som vanligt.

Bokbeställningar kommer att skickas ca en gång i veckan unde denna period, vilket kan göra att vissa leveranser blir ngt försenade. 

HA EN SKÖN SOMMAR


Platser kvar på Sea Camp i augusti

newsphoto

Följ med på ett dagläger i fyra dagar där du får prova en mängd olika aktiviteter, som att t ex. köra motorbåt och RIB, lägga till, göra knopar, läsa sjökort och mycket mer. Ungdomar 8-13 år är välkomna att delta.

Detta är kursen/lägret för dig som vill lära dig lite mer om båtar och sjövett. Under fyra lärorika och kul dagar kommer vi att öva på tilläggning, ankring, lättare navigering, knopar och fendrar, men framför allt kommer vi ha massor av skoj. 

BOKA HÄR 

 


Manöverkurs i augusti

newsphoto

Den perfekta kursen för dig som vill lära dig mer om hur man gör en säker och snygg tilläggning. Tillsammans med en erfaren instruktör får du i en liten grupp träna knepiga manövrar och göra tilläggningar med en liten skolbåt. Vi går igenom bl.a propellerverkan, tilläggningsteknik och båtkörning. Finns både i Mix och tjejvariant. Mycket skratt och bra träning. Alla borde gå denna kurs!!

 

BOKA HÄR