NY SEGLING

Caribbean Adventure 2018-19

Segla 12 dagar med oss i underbara i Västindien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner, reggae barer och enorma stjärnhimlar till ankar. 6 turer perioden december 2017 - april 2018! Vi har också nya turer på 13 dagar vintern 2019

Atlantsegling 2018

Segla från Västindien hem på Celeste 2018. Upplev två av Atlantens bästa och sämsta sidor - The Ultimate Atlantic Challenge.

Denna segling är fullbokad. Kontakta oss för köplats.

Sail and Ski Expedition

Det här är seglingen för dig som vill ha det bästa av två världar. Varför välja när man kan både segla och åka skidor?

 

Färöarna - Shetland - Fair Isle Expedition 2018

Vill du vara med på ditt livs äventyr ?-Följ med på en tvåveckors tur-och-retur till Färöarna via populära Shetland och Fair Isle. 

Sensommarseglats till Danmarks pärlor

Kattegat Sail Adventure

Njut av Danmarks vita stränder. Segla med på en förlängd weekend  med vår Farr 65r "Celeste" till några av Danmarks pärlor; Läsö, Säby och/eller Anholt. Vårt västra grannland väntar med långgrunda stränder och sällsamma platser att besöka!

NY SEGLING

Segla i Kroatien

Segla med oss i underbara i Kroatien på fin Hanse 575! Drömmer du om att segla på turkosa hav? Uppleva kristallklara laguner och delfiner som leker runt båten? Vill du segla på varma breddgrader? 

Single Malt Sail

Den 4 maj 2019 lägger Celeste loss från Långedrag med kurs västerut mot Skottland.
Vi hissar segel, skotar hem, styr ut över Kattegatt och passerar Skagens rev. Efter ett tag försvinner kusten akter om oss och vi är ute på Nordsjön. Överseglingen till Skottland bjuder på utmaningar med vanligtvis västliga vindar. Efter några dygn dyker det skotska grönskande landskapet upp i fören och det gula guldet väntar. Vi går in i Inverness och besöker där ngr. destillerier.  Därefter går turen igenom Caledoniankanalen. På andra sidan kanalen besöker fantastiska öar och destillerier på yttre och inre Hebriderna. Hemvägen startar från Orkney och mad västliga vindar räknar vi med en fin nerförbackke hem igen.

Shetland - Fair Isle - Orkney Expedition

Drömmer du om att segla till mytomspunna Shetland? Följ med på vår klassiska 2 veckors tur-och-retur segling till Shetland via - Fair Isle och Orkney. 

Segling i Bohuslän

Tjejsegling

TJEJSEGLINGS HELG 2018 2,5 dgr. Fre-sön NY SEGLING.
Helg i juni pris 3500 kr
Tillsammans med ett gäng glada tjejer seglar vi 65 fots (20 m) Celeste till ngn av Bohusläns finaste hamnar. Fysisk aktivitet och trevlig samvaro i skön kombination. Hör med din arbetsgivare om friskvårdsbidrag. Båt: Farr 65r Celeste

 

FITNESS SEGLING

Fitness segling i Kroatien

Wellness och Fittness segling. Tycker du om att vara fysiskt aktiv, umgås med härliga människor och njuta av segling? Är det dessutom ett plus om havet är kristallklart och vinden är varm?  Då är detta seglingen för dig! Tillsammans med svensk skeppare, värdinna och personlig tränare bjuder vi på endorfinskapande träning och segling i Kroatiens finaste övärld. En njutning förr kropp och själ bland turkosa hav och vita segel.