NY SEGLING

Caribbean Adventure 2018-19

Segla 13 dagar med oss i underbara Västindien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner, reggae barer och enorma stjärnhimlar till ankar. Sedan 1991 har vi ordnat fina seglingar här!

Oyster Regatta 2018 på Pitanga

Segla den spännande Oyster Regatta i Palma på Pitanga. Hon är en Oyster 745 - en av världens finaste Luxury Cruisers.

ARC, Atlantic Rally for Cruisers 2018

Ta chansen att segla Atlantic Rally for Cruisers (ARC) på Pitanga. Hon är en Oyster 745 - av världens finaste Luxury Cruisers - så att du verkligen kan njuta av seglingen över Atlanten till Karibien.

Sail and Ski Expedition

Det här är seglingen för dig som vill ha det bästa av två världar. Varför välja när man kan både segla och åka skidor?

 

Segling i Bohuslän

Tjejsegling

2,5 dagar fredag - söndag.
Tillsammans med ett gäng glada kvinnor seglar vi 65 fots (20 m) Celeste till några av Bohusläns finaste hamnar. Fysisk aktivitet och trevlig samvaro i skön kombination.

Single Malt Sail

Den 4 maj 2019 lägger Farr65r "Celeste" loss från Långedrag med kurs mot Skottland, Caledonian Canal, Hebriderna och Orkneyöarna. Delad i etapper så man kan segla hela eller delar.

Shetland - Fair Isle - Orkney Expedition

Drömmer du om att segla till mytomspunna Shetland? Följ med på vår klassiska 2 veckors tur-och-retur segling till Shetland via - Fair Isle och Orkney. 

FITNESS SEGLING

Träning & Wellness segling i Kroatien

Träning och Wellness segling. Tycker du om att vara fysiskt aktiv, umgås med härliga människor och njuta av segling? Är det dessutom ett plus om havet är kristallklart och vinden är varm?  Då är detta seglingen för dig! Tillsammans med svensk skeppare, värdinna och personlig tränare bjuder vi på endorfinskapande träning och segling i Kroatiens finaste övärld. En njutning förr kropp och själ bland turkosa hav och vita segel.

Grönland och Island Challenge

Den 27 juli 2020 lägger Farr65r "Celeste" loss med kurs västerut mot Grönland! Efter seglingen till Svalbard för några år sedan är det nu dags för ännu en utmaning. Går via Island och sker i etapper.

Segla lyxig Oyster 745 i Västindien

Sju härliga dagar på Pitanga, en Oyster 745 förlängd till 78 fot, i underbara Västindien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner, reggae-barer och enorma stjärnhimlar till ankar.

Korsa Altanten på lyxig Oyster 745

Forsa fram i vinden över öppet hav med en av världens lyxigaste båtar, en Oyster 745. En oförglömlig naturupplevelse. Det är du som tillsammans med de andra seglar den stora trygga båten.