Västindien

Kom med på ett oförglömligt äventyr i den Karibiska övärlden. Ombord på en stor fin segelbåt med svensk skeppare blir du både besättning och gäst och rutten innehåller både hav och skärgård.

 

 

Canary Island Adventure 2017

Segla bland Kanarieöarna på Celeste 2017. Besök någon av de bortglömda pärlorna Hierro, La Palma och Gomera. En segling med valar och milda vindar.

 

ARC, Atlantic Rally for Cruisers, 2017

Gör seglingen Atlantic Rally For Cruisers, ARC med Celeste 2017 över Atlanten till Karibien. Denna segling är fullbokad. Kontakta oss för köplats!
Ingår i CELESTE ATLANTIC CHALLENGE RACE TOUR 2017-2018

NY SEGLING

Caribbean Adventure 2017 - 2018

Segla 12 dagar med oss i underbara i Västindien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner, reggae barer och enorma stjärnhimlar till ankars. 6 turer perioden december 2017 - april 2018!

Atlantsegling 2018

Segla från Västindien hem på Celeste 2018. Upplev två av Atlantens bästa och sämsta sidor - The Ultimate Atlantic Challenge.

Denna segling är fullbokad. Kontakta oss för köplats.

Sail and Ski Expedition

Det här är seglingen för dig som vill ha det bästa av två världar. Varför välja när man kan både segla och åka skidor?

 

Färöarna - Shetland - Fair Isle Expedition 2018

Vill du vara med på ditt livs äventyr ?-Följ med på en tvåveckors tur-och-retur till Färöarna via populära Shetland och Fair Isle. 

Sensommarseglats till Danmarks pärlor

Kattegat Sail Adventure

Njut av Danmarks vita stränder. Segla med på en förlängd weekend  med vår Farr 65r "Celeste" till några av Danmarks pärlor; Läsö, Säby och/eller Anholt. Vårt västra grannland väntar med långgrunda stränder och sällsamma platser att besöka!

Single Malt Race

Den 4 maj 2019 lägger Celeste loss från Långedrag med kurs västerut mot Skottland.
Vi hissar segel, skotar hem, styr ut över Kattegatt och passerar Skagens rev. Efter ett tag försvinner kusten akter om oss och vi är ute på Nordsjön. Överseglingen till Skottland bjuder på utmaningar med vanligtvis västliga vindar. Efter några dygn dyker det skotska grönskande landskapet upp i fören och det gula guldet väntar. Vi går in i Inverness och besöker där ngr. destillerier.  Därefter går turen igenom Caledoniankanalen. På andra sidan kanalen besöker fantastiska öar och destillerier på yttre och inre Hebriderna. Hemvägen startar från Orkney och mad västliga vindar räknar vi med en fin nerförbackke hem igen.

Shetland - Fair Isle - Orkney Expedition

Drömmer du om att segla till mytomspunna Shetland? Följ med på vår klassiska 2 veckors tur-och-retur segling till Shetland via - Fair Isle och Orkney.