NY SEGLING

Caribbean Adventure 2018-19

Segla 13 dagar med oss i underbara i Västindien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner, reggae barer och enorma stjärnhimlar till ankar. 

Färöarna - Shetland - Fair Isle Expedition 2018

Vill du vara med på ditt livs äventyr ?-Följ med på en tvåveckors tur-och-retur till Färöarna via populära Shetland och Fair Isle. 

Sensommarseglats till Danmarks pärlor

Kattegat Sail Adventure

Njut av Danmarks vita stränder. Segla med på en förlängd weekend  med vår Farr 65r "Celeste" till några av Danmarks pärlor; Läsö, Säby och/eller Anholt. Vårt västra grannland väntar med långgrunda stränder och sällsamma platser att besöka!

Oyster Regatta 2018 på Pitanga

Segla den spännande Oyster Regatta i Palma på Pitanga. Hon är en Oyster 745 - en av världens finaste Luxury Cruisers.

FITNESS SEGLING

Träning & Wellness segling i Kroatien

Träning och Wellness segling. Tycker du om att vara fysiskt aktiv, umgås med härliga människor och njuta av segling? Är det dessutom ett plus om havet är kristallklart och vinden är varm?  Då är detta seglingen för dig! Tillsammans med svensk skeppare, värdinna och personlig tränare bjuder vi på endorfinskapande träning och segling i Kroatiens finaste övärld. En njutning förr kropp och själ bland turkosa hav och vita segel.

NY SEGLING

Segla i Kroatien

Segla med oss i underbara i Kroatien på fin Hanse 575! Drömmer du om att segla på turkosa hav? Uppleva kristallklara laguner och delfiner som leker runt båten? Vill du segla på varma breddgrader? 

Segling Malaga till Las Palmas 15-24 okt 2018

Segla på Atlanten från Malaga till Las Palmas

Forsa fram i vinden över öppet hav - en oförglömlig naturupplevelse. Det är du som tillsammans med de andra nio seglar den stora trygga båten. Allt under ledning av den erfarna och internationellt certifierade skepparen. 

 

 

ARC, Atlantic Rally for Cruisers 2018

Ta chansen att segla Atlantic Rally for Cruisers (ARC) på Pitanga. Hon är en Oyster 745 - av världens finaste Luxury Cruisers - så att du verkligen kan njuta av seglingen över Atlanten till Karibien. 

NY SEGLING

HEINEKEN REGATTA

Kappsegla med Oyster 745 Pitanga i Västindien 2019 på HEINEKEN REGATTA.

Sail and Ski Expedition

Det här är seglingen för dig som vill ha det bästa av två världar. Varför välja när man kan både segla och åka skidor?

 

Segling i Bohuslän

Tjejsegling

TJEJSEGLINGS HELG 2,5 dgr. Fre-sön NY SEGLING.
Helg i maj - juni pris 3500 kr
Tillsammans med ett gäng glada tjejer seglar vi 65 fots (20 m) Celeste till ngn av Bohusläns finaste hamnar. Fysisk aktivitet och trevlig samvaro i skön kombination. Hör med din arbetsgivare om friskvårdsbidrag. Båt: Farr 65r Celeste

 

Single Malt Sail

Den 4 maj 2019 lägger Celeste loss från Långedrag med kurs västerut mot Skottland.
Vi hissar segel, skotar hem, styr ut över Kattegatt och passerar Skagens rev. Efter ett tag försvinner kusten akter om oss och vi är ute på Nordsjön. Överseglingen till Skottland bjuder på utmaningar med vanligtvis västliga vindar. Efter några dygn dyker det skotska grönskande landskapet upp i fören och det gula guldet väntar. Vi går in i Inverness och besöker där ngr. destillerier.  Därefter går turen igenom Caledoniankanalen. På andra sidan kanalen besöker fantastiska öar och destillerier på yttre och inre Hebriderna. Hemvägen startar från Orkney och mad västliga vindar räknar vi med en fin nerförbackke hem igen.

Shetland - Fair Isle - Orkney Expedition

Drömmer du om att segla till mytomspunna Shetland? Följ med på vår klassiska 2 veckors tur-och-retur segling till Shetland via - Fair Isle och Orkney.