Segla i Kroatiens kristallklara vatten


Segla med oss i underbara i Kroatien. Du kommer att uppleva fin segling, kristallklara laguner och mysiga familjetavernor och enorma stjärnhimlar till ankars. Vi seglar med en härlig Hanse 575 eller en Jeanneau Sun Odyssey 519.

Detta är den perfekta soft adventure upplevelsen. Vår erfarne svenske skeppare guidar dig till de bästa platserna men det är ni ombord som sköter seglingen.  Alla ombord hjälper till och bidrar med allt från att segla och navigera till matlagning och inköp.  Ni får gott om tid att njuta av det som UNESCO utnämnt till världens vackraste land. För de som vill så coachar skepparen gärna er med navigering, styra båt och trimma segel.

Upplägget är detsamma som på våra vanliga äventyrsseglingar. Vi planerar seglingen, håller med utbildad och erfaren besättning och självklart välutrustade och komfortabla båtar.  Ni bokar bara en kojplats i delad hytt och löser resan till Kroatien så tar vi hand om resten. Mat och hamnkostnader delar man på plats.  Du reser själv eller med en kompis och får träffa nya seglarvänner. 

Vi har valt att inte paketera transporten ner till Kroatien för att ge er valfrihet att välja själva. Ni kanske också vill kombinera seglingsveckan med några dagar i land. Kroatien har mängder med små trevliga bed & breakfast som kan bokas på plats eller i förväg. Vill ni ha hjälp med flygbokning så rekommenderar vi Navigare Moments, tel 020-820 820, som är resebyrå till Sveriges största båtcharteroperatör Navigare Yachting.

Segling i Kroatiens övärld är en stor upplevelse. Vi upplever nya platser varje dag och varvar segling med bad, kultur- och naturupplevelser samt god mat och avkoppling. Väder och vind avgör som alltid våra slutliga rutter, men avstånden är inte så stora mellan upplevelserna och vi tror vi kan lova en skön blandning av genuina små fiskebyar, nationalparker med vattenfall, pulserande kuststäder, lokala marknader, lugna naturhamnar och ett enastående inbjudande kristallklart vatten. Vi har seglat i dessa vatten i många år och har genuin kunskap om bra hamnar, vikar, upplevelser och tips på bra matställen.

Båtarna

Jeanneau Sun Odyssey 519 Elise of Sweden

Hanse 575 Isabelle

Segling
Period Köplänk
Kroatien Cabin Cruise, 2019, 26/10 — 2/11 Få platser kvar

Plats

Start och slut i Dubrovnik.

 

Priser

9 800 kr per person.

I priset ingår:

 1. Segling och del i dubbelhytt ombord lördag till lördag.
 2. Erfaren skeppare med Master of Yacht behörighet
 3. Turistskatter och avgifter
 4. Sängkläder, handdukar och slutstädning
 5. Bränsle och gasol
 6. Coach för segling och navigering

Tider

Två tillfällen 2019

 • 19-26 oktober, seglas med Jeanneau SO 519. Samling ca kl 15 den 19:e och avslut kl 9.00 den 26:e.
 • 26 oktober-2 november, seglas med en Hanse 575. Samling ca kl 15 den 26:e och avslut kl 9.00 den 2:a nov.

 

Max antal deltagare: 10 personer, plus skeppare.

Båt tillgänglig från ca kl 15.00 på startdagen. Sista dagen lämnas båten klockan 9.00 senast.

I priset ingår:

 1. Segling och del i dubbelhytt ombord lördag till lördag.
 2. Erfaren skeppare med Master of Yacht behörighet
 3. Turistskatter och avgifter
 4. Sängkläder, handdukar och slutstädning
 5. Bränsle och gasol
 6. Coach för segling och navigering