Segla på Atlanten från Malaga till Las Palmas


Forsa fram i vinden över öppet hav - en oförglömlig naturupplevelse. Det är du som tillsammans med de andra nio seglar den stora trygga båten. Allt under ledning av den erfarna och internationellt certifierade skepparen. Ni börjar i Medelhavet och kommer så snart ut på Atlanten!

Detta är det perfekta tillfället för dig som vill prova på långsegling! Kvinna eller man spelar ingen roll, lika bekvämt oavsett.
Vi seglar på en med svenska jämförelse väldigt stor och välutrustad båt. den är hela 23,5 meter stor och räknas till de bästa segelbåtar man kan köpa. 

Vi är stolta att kunna erbjuda segling på denna båt! Kanske är ni en några vänner som drömt om att utmana era gränser?

Självklart är havet stort och blåser det hårt kan det vara tufft oavsett båt, men det är en väldig skillnad att vara på en så här stor båt!

Du lär dig mer om hav, segling och navigation oavsett om du är nybörjare eller redan erfaren seglare. När alla jobbar med tillsammans med allt från segling till matlagning skapas en unik gemenskap, kanske vänner för livet. Ni kommer också ha många historier att berätta när ni kommer hem.

Seglingen är 9 härliga dygn från Malaga till Las Palmas. Förutom härlig segling försöker vi göra stopp på några av dessa fina ställen; Gibraltar, Graciosa eller Lanzarote.
Antal stopp på vägen avgörs av väder och vind. Ankringen på den lilla ön Graciosa bredvid Lanzarote är magisk! 

 

För mer information eller för att förhandsboka din plats maila:

info@sjosportskolan.se

 Plats

Start: Malaga

Slut: Las Palmas, Gran Canaria

Priser

15 000 kr

Tider

Kl. 10.00 den 15 okt  till ca kl 12.00 den 24 okt 2018.

Om skepparen

Båten kommer att bemannas av professionellt utbildade personer från som innehar Master of Yacht.

Namn, email, telnr (som fungerar på båten)

 

Livet ombord

Här kan alla vara med ock segla oavsett båtvana eller inte! Som besättning deltar du i allt ombord från planering, matlagning, navigering, segeltrimning till rorsman.

 

Att ta sig till båten

När alla kommit har vi vårt första skeppsråd och gå igenom vår rutt och stämmer av matönskemål. Vi handlar mat, fyller vatten etc. och gör oss redo för att kasta loss, vilket brukar bli på eftermiddagen. Så välj ett flyg som ankommer på förmiddagen. Eller så kommer du innan och bor på hotell. Det är ett skönt sätt att varva ner och få uppleva lite av Malaga.

Flyg och hotell hittar du på Internet eller så är du välkommen att vända dig till Hummingbird Travel, tel 031-81 98 30 samt Navigare Moments tel 020-820 820.

För att ta dig till hamnen från flyget eller hotellet är taxi lämpligast. Gör upp om priset innan. Hör gärna efter med ett par olika chaufförer. Visa även kartan så att inga missförstånd uppstår.

Hamninfo: Namn, URL, adress, telefon.

 

Att ta sig hem från båten

Vi ankommer under dagen, så välj ett flyg hem som lyfter på kvällen. Eller så bor du på hotell och flyger senare, och hinner njuta lite av Las Palmas.

Hamninfo: Namn, URL, adress, telefon.

 

Mer om Malaga

 

Google Maps

Pitanga

Längd:  23,5 m

Bredd:  5,9 m

Djup:  3,1 m

Höjd:  33,7 m

Segelarea:  279 kvm

Antal kojer:  10