Träning & Wellness segling i Kroatien


Välkommen på en hälsorik och inspirerade seglingsvecka i medelhavet med personlig tränare.

Veckan bjuder på allt från hälsorika måltider, roliga träningspass och härliga naturupplevelser i den Kroatiska skärgården.

Tillsammans med en svensk besättning bestående av skeppare, värdinna och personlig tränare bjuder vi på en chartersegling i Kroatien med dagliga träningspass. Veckan riktar sig till dig som tycker om att vara fysiskt aktiv, umgås med härliga människor och njuta av segling. Att kombinera träning och segling är som att skapa en underbar kompott av endorfinskapade upplevelser.

 

Personlig tränare ombord

Med er personliga tränare ombord kommer veckan bli både upplevelserik, hälsorik och fullspäckad med möjligheter att utmana sig själv. Träningen passar både nybörjare och vältränade, vilken omfattas av allt från löpning till grupp- och rörelseträning. Din PT finns där för att skapa de bästa passen för dig.

Äventyret kommer bestå av två 5 kabiners båtar med totalt 16 gäster och 5 crew. Ombord delar vi hytt två och två. Bokar ni i sällskap delar ni givetvis hytt tillsammans. Alla är välkomna oavsett seglings erfarenhet. Våra skeppare kommer guida oss genom semestern och du deltar så mycket du vill i seglingen.
Vi kommer segla inom skärs men sjövana rekommenderas.

Detta ingår
• Frukost & Lunch samt en gemensam middag
• Hälsorika mellanmål
• Dagliga träningspass med PT utifrån program
• Redskap för träning
• Delad hytt
• Wifi ombord
• Båtkostnader & hamnavgifter
• Liten och stor handduk, sängkläder
• Slutstädning av båt

Detta tillkommer
• Middag på kvällen
• Flyg och transfer
• Fickpengar

Vi har valt att inte paketera transporten ner till Kroatien för att ge er valfrihet att välja själva. Ni kanske också vill kombinera seglingsveckan med några dagar i land. Kroatien har mängder med små trevliga bed & breakfast som kan bokas på plats eller i förväg. Vill ni ha hjälp med flygbokning så rekommenderar vi Navigare Moments, tel 020-820 820, som är resebyrå till Sveriges största båtcharteroperatör Navigare Yachting.

Segling i Kroatiens övärld är en stor upplevelse. Vi upplever nya platser varje dag och varvar segling med träning, bad, kultur- och naturupplevelser samt god mat och avkoppling. Väder och vind avgör som alltid våra slutliga rutter, men avstånden är inte så stora mellan upplevelserna och vi tror vi kan lova en skön blandning av genuina små fiskebyar, nationalparker med vattenfall, pulserande kuststäder, lokala marknader, lugna naturhamnar och ett enastående inbjudande kristallklart vatten. Vi har seglat i dessa vatten i många år och har genuin kunskap om bra hamnar, vikar, upplevelser och tips på bra matställen.Plats

Start/Slut: Marina Baotic Seget, Trogir

C:a 15 min med taxi från Split Airport.

 

se Google maps: här

Priser

12 500 kr 

Priset är per person.

I priset ingår:

  1. Segling och del i dubbelhytt ombord lördag till lördag.
  2. Erfaren skeppare, värdinna och Personlig tränare
  3. Turistskatter och avgifter
  4. Sängkläder, handdukar och slutstädning
  5. Bränsle och gasol

Tider

Datum

Inte fastställt ännu. Meddela oss om du är intresserad.

Max antal deltagare: 16 personer,( obs 2 båtar)  plus skeppare, värdinna och PT.