Våra yrkeskursbåtar

Nawica - Seafinn 411

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Nawica är vårt välkända skolfartyg. Hon är en stabil motorseglare och med sin rejäla hytt, rymliga yttre styrplats och stora inre salong idealisk för kursverksamhet och praktiska båtturer.

Celeste - Vår Äventyrsracer

Celeste of Solent är en Farr 65r, som är certifierad av brittiska MCA enligt kraven för Small Commercial Vessels gällande utrustning och bemanning. Hon är en härlig havs-/kappseglare med all tänkbar säkerhets-, trivsel-, och navigationsutrustning ombord. Hon är registrerad i brittiska skeppsregistret med högsta säkerhetsklassning och godkänd för 16 personer vid oceansegling. Hon bemannas alltid med en internationellt certifierad skeppare som har kaptensutbildning för mindre kommersiella fartyg (Master of​ Yachts)

Pitanga - Vår Lyxracer

Pitanga är en förlängd Oyster 745 - en av världens finaste Luxury Cruisers, och samtidigt utrustad för kappsegling. Det har gett henne många första platser i världens finaste regattor. Och hon är certifierad av brittiska MCA enligt kraven för Small Commercial Vessels gällande utrustning och bemanning. Oyster-varvet betraktas allmänt som en av världens ledande leverantörer av performance blue water cruisers. Pitanga är en av de senaste tillskotten i flottan, hon är levererad 2018 och modellen blev utsedd till ‘‘Best Luxury


Osprey Viper 625

Rib båt 6,25 meter. 140 hk 45 knop 10 personer


C-RIB "Black Pearl"

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Rib båt 9,5 meter. Motorer: 2 * 300 Hk, Suzuki. 55 knop. 12 gäster.


Dahl 25 "Black Diamond"

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Rib-båt med 300 HK.


Eskil - Arronet 30

Har alla nödvändiga intyg enligt Transportstyrelsens krav. Arronet 30 är en praktisk och rejäl aluminiumbåt. Tillgänglig i Stockholm.