Kustskepparedirekt

En smart kurs där man går från nybörjare till Kustskepparen på fyra effektiva dagar!

Förarintyg

Grundkurs för dig som vill bli en kompetent fritidsskeppare. Första steget mot ett bra båtliv

SRC/VHF-Intyg

Bli tryggare ombord genom att kunna prata i VHF-radion ombord. Kurs och skrivning på en dag!

Lär dig manövrera

Få bättre sjöförtroende! Tillsammans med en erfaren instruktör får du i en liten grupp träna knepiga manövrar och göra tilläggningar med en liten skolbåt.

Kustskeppare

Bli en kompetent fritidsskeppare och få rätt att framföra fritidskepp över 12x4 m. En intensiv 2 dagars fortsättningskurs efter Förarintyget.

Sjömärket

Sjömärket är en kurs för dig som vill komma ut på sjön, men inte vill ta Förarintyg och ha ansvaret ombord – få bättre sjöförtroende.


Suveräna Sea Camp

newsphoto

För andra året i rad har Sjösportskolan anordnat Sea Camp för barn mellan 8-13 år och vi kan med gott samvete säga att det är vår roligaste kurs. Tillsammans med engagerade instruktörer lär vi på ett roligt sätt ut sjövett, navigering och båtkörning. -Jätteroligt, -Vill inte gå hem, -Fortare, -kan vi få gå nästa år? Lyssnar man på eleverna så har det blivit en Succee´För dig som har barn i denna ålder så har vi ännu en Sea Camp i Göteborg 8-11 augusti

Läs mer och boka här

Stort tack till Kålviks varv och Suzuki marine har lånat oss tre fina RIB båtar

Läs mer om Ninas intervjuv med Nils 8,5 år (på bilden)


Äventyrssegla med oss

newsphoto

Vill du lära dig att segla eller kanske vill du segla längre och snabbare än du någonsin gjort. Kanske är havet och fjärran resmål det som lockar dig. TESTA ÄVENTYRSSEGLING. Boka koj på en befintlig rutt. Allt från Palmer i Västinien till Lunnefågel i Shetland till kappsegling över Atlanten eller runt Fastnet Rock. Vi har både Skuta på västkusten, Celeste på Nordsjön och 57 fots katamaran på Madeira. Se hela vårt omfattande seglingsprogram:http://www.sjosportskolan.se/upplevelser/alla-seglingar/