Segla med Blue Magic

Segla med Blue Magic


Boka ett oförglömligt äventyr med denna fantastiska båt. Blue Magic är en ketchriggad Swan 65 byggd 1989. Under sommaren 2021 seglar vi bl.a från Göteborg till Stokholm. Seglingen startar i Göteborg och sedan seglar vi till en mängd fina stora och små, kända och okända öar innan första etappen avslutas i Kalmar. Har ni tex hört talas om Hanö och Christiansö? Efter denna tur vet ni mer!
Näst del blir segling Kalmar till Stockholm via fler fina öar, tex Öland, Gotland och Sandhamn.

Korsa Atlanten med Blue Magic

Korsa Atlanten med Blue Magic

Här får man chansen att segla med en riktig klassiker. Du kan antingen segla med hela vägen från Guadeloupe via Azorerna till Göteborg eller avsluta i Dublin.

Drömsegling i Västindien

Drömsegling i Västindien

Segling med kristallklara laguner, reggae barer och fina stjärnhimlar. St Lucia - St Vincent - Grenadinerna - Grenada. Bästa delen av Karibien med många öar och fin segling oavsett båtvana. Helpension.

Grönland och Island Challenge

Grönland och Island Challenge

Efter seglingen till Svalbard för några år sedan är det nu dags för ännu en utmaning. Den 26 juli 2021 lägger Farr65r "Celeste" loss med kurs västerut mot Grönland!

Kattegatt Sail Adventure

Kattegatt Sail Adventure

Njut av Danmarks vita stränder. Segla med på en förlängd weekend med vår Farr 65r  "Celeste" till några av Danmarks pärlor

Det bästa av två världar - Sail & Ski

Det bästa av två världar - Sail & Ski

Segla till Norges fjordar för fantastisk sommarskidåkning på glaciären Folgefonna. 

Kattegatt Sail Adventure 2019. Jag tyckte seglingen uppfyllde mina förväntningar. Bengt och hans båt är helt fantastiska. ”Caribbean 2019: Frank var toppen som skeppare. Såg till så att alla blev involverade oavsett tidigare erfarenhet. ”